Meny

Rangers kjørte over Canadiens

Chris Kreider og Mats Zuccarello jubler for ett av New York Rangers' fem mål mot Montreal Canadiens. Foto: Jean-Yves Ahern (USA Today / Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble hett rundt ørene på vertenes keeper da New York Rangers gjestet Montreal Canadiens i NHL lørdag. Bortelaget vant 5-2 i en kamp der Mats Zuccarello bidro med en assist.

40 minutters spill ble det for Canadiens-keeper Mike Condon før han ble byttet ut. Da hadde han sluppet inn 5 av 19 skudd, og kampen var langt på vei avgjort etter to perioder.

Tre av målene kom i løpet av de første elleve minuttene av midtperioden. Derick Brassard sendte Rangers i føringen 2-1, før to raske Chris Kreider-mål økte ledelsen til tre mål.

Phillip Danault reduserte få minutter senere, men på tampen av perioden scoret Derek Stepan 5-2-målet i overtall. Han satte inn returen etter at Condon først hadde stoppet et skudd fra Zuccarello.

Mens Rangers har vunnet tre strake kamper og styrer mot NHL-sluttspillet, er situasjonen en ganske annen for Canadiens.

Montreal-laget har slitt tungt siden førstekeeper og lagets store stjerne, Carey Price, ble skadd i slutten av november, og siden er det blitt 36 tap på 53 kamper. Med 6.-plass i Atlantic Division er håpet om en sluttspillplass i vår så godt som ute.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus