Meny

Ronaldo brant straffe – Portugal tapte

En skuffet Ronaldo brant straffe og mislyktes stort i en landskamp mot Bulgaria fredag. Bulgarerne vant 1-0 etter at portugiserne hadde dominert kampen. Foto: NTB scanpix / REUTERS/Rafael Marchante Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Marcelinho, en tidligere brasilianer, ble matchvinner da Bulgaria overrasket og slo Portugal 1-0 i en kamp fredag.

Det var den brasilianskfødte spillerens debutkamp for det bulgarske landslaget. Ved siden av vinnermålet til Marcelinho, kommer kampen til å bli husket for en rekke svake prestasjoner fra portugisernes største stjerne Ronaldo, i tillegg til lekkert målmannsspill fra Vladislav Stoyanov i det bulgarske målet.

Bare de første ti minuttene av oppgjøret hadde keeperen seks klasseredninger. I den samme perioden klarte Ronaldo å sette ballen over for nærmest åpent mål, da han var helt upresset.

Portugal dominerte kampen totalt, men en kontring etter 20 minutters spill ble avgjørende. Da klarte brasilianeren fra Bulgaria å sette det eneste målet.

Etter scoringen fortsatte portugiserne å presse, men enten var skuddene for svake eller Stoyanov for god. Ronaldo hadde flere fine muligheter uten å lykkes.

Da portugiserne fikk straffespark etter 69 minutter, trodde de fleste at utligningen skulle komme, men heller ikke på straffe lyktes Ronaldo. Stoyanov reddet, og heller ikke på returballen klarte Ronaldo å finne veien til nettmaskene.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus