Martinsen-assist i Avalanche-tap

Colorado Avalanche ledet to ganger, men tapte 2-4 hjemme mot Philadelphia Flyers i NHL. Andreas Martinsen bidro med en assist for vertene.

Etter tre strake borteseirer ble det tap for Avalanche da laget vendte hjem til Denver torsdag. Dermed er laget også ytterligere hektet av i kampen om å skaffe en plass i NHL-sluttspillet.

Det skulle ta over en periode før det første målet kom i oppgjøret mot Flyers. Nick Holden gjorde 1-0 tre minutter ut i midtperioden, mens Pierre-Edouard Bellemare kvitterte snaut ti minutter senere.

Tredje periode startet relativt likt som den andre, og denne gang var Martinsen på farten. Han serverte John Mitchell, som fikset 2-1-målet.

Derfra og ut ble det tyngre for hjemmelaget. Radko Gukas, Claude Giroux og Ryan White scoret i tur og orden, sistemann i åpent mål etter at Avalanche hadde tatt ut keeperen, og Flyers kunne reise hjem med to poeng i kofferten.

Andreas Martinsen var på is i 13.42 minutter torsdag.