Meny

Ny Zuccarello-scoring da Rangers slo Bruins

Mats Zuccarello viser scoringsform i NHL. Foto: Brad Penner / USA Today (Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello åpnet målfesten da New York Rangers slo Boston Bruins 5-2 i NHL onsdag.

Nordmannen var førstemann til å tegne seg på scoringslista idet 8.37 minutter var spilt. En strøken pasning fra Keith Yandle fant veien til Zuccarello, som hamret pucken via skulderen på Bruins-keeper Tuukka Rask og i mål.

Tre minutter senere tok Yandle servitørrollen igjen, og Derek Stepan sørget for at Rangers ledet 2-0 ved første pause. Det hele så punktert ut da Derick Brassard økte til 3-0, men Lee Stempniak skapte ny spenning med sin redusering halvveis i kampen.

Les også:  Rangers-seier etter spektakulær Zucarello-scoring

Noen snuoperasjon ble det imidlertid ikke. Drøyt seks minutter var spilt av siste periode da J.T. Miller avgjorde det hele med sin 4-1-scoring. Zuccarello var tredje sist på pucken og fikk dermed bokført sitt andre poeng for kampen.

Oslo-mannen er Rangers' beste poengplukker denne sesongen med sine 24 mål og 32 assists. Også i forrige kamp mot Florida Panthers scoret han.

Et nytt trøstemål ble det for Bruins og Frank Vatrano etter 52 minutter. Senere fastsatte Rick Nash sluttresultatet til 5-2. Seieren sendte Rangers enda et steg nærmere å kvalifisere seg til sluttspillet i NHL.

Les også:   Målløs Zuccarello i borteseier for Rangers

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus