Leicester-eventyret fortsetter

Leicester-spiller Riyad Mahrez feirer sin scoring sammen med Jamie Vardy. Foto: Dylan Martinez, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Leicester fortsetter å levere. Lørdag sørget superduoen Riyad Mahrez og Jamie Vardy for at Crystal Palace ble slått 1-0 i London.

Leicester har vært den store overraskelsen denne sesongen, og for hver runde som går er Claudio Ranieris menn stadig nærmere Premier League-tittelen. Før serietoer Tottenham møter Bournemouth på hjemmebane søndag, har Leicester en ledelse på åtte poeng.

På bortebane mot Crystal Palace var det Leicester som tok føringen, og 34 minutter ut i kampen sørget superduoen Mahrez-Vardy for ledelse til bortelaget. Vardy dro av en spiller inne i boksen og slo et hardt innlegg langs bakken. På bakerste stolpe hadde Mahrez løpt seg fri og kunne iskaldt bredside ballen i mål.

Tidlig i kampen kunne Leicester imidlertid fått sin tyske midtstopper Robert Huth sendt av banen med to gule kort, men forsvarsspilleren slapp unna i to situasjoner hvor han var farlig frampå med knotter og albue.

Crystal Palace klarte ikke å skape det helt store etter pause, men fikk opp tempoet litt mot slutten av omgangen og hadde flere gode sjanser etter 80 spilte minutter da de virkelig presset på.

Tre minutter før full tid var også Leicester nær scoring da Vardy var på farten og løp fra alt og alle, men Damien Delaney fikk satt inn en takling i siste liten og laget hjørnespark.