Meny

Avalanche sikret borteseier på straffeslag

Mikkel Bødker (t.v.) avgjorde kampen til fordel for Avalanche. Foto: Sergei Belski / USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sto 3-3 etter full tid i fredagens kamp mellom Avalanche og Flames i Calgary fredag. Til slutt sikret gjestene fra Colorado seieren på straffeslag.

Det ble målløst i overtidsspillet da Andreas Martinsen og resten av laget krysset grensen til Canada fredag. Dermed måtte det straffeslag til for å avgjøre kampen, som til slutt endte 4-3 i favør Avalanche.

Danske Mikkel Bødker fikk æren av å avgjøre kampen til slutt, etter at de tre første straffeslagene enten gikk utenfor eller ble reddet.

Men før Bødker fikk sin sjanse, ble det altså tre mål til hvert lag i normal spilletid. Calgary kom best ut fra start og tok ledelsen 1-0 ved Matt Stajan etter drøyt 9 minutter. Åtte minutter senere utlignet Erik Johnson for gjestene, og lagene gikk til den første pausen på uavgjort.

I andre periode var det igjen Calgary som åpnet best. 2-1 ved Mark Giordano etter fem minutter ble fulgt av 3-1 ved Freddie Hamilton etter bare 30 sekunder til. Tyson Barrie reduserte for gjestene etter åtte og et halvt minutt i andre periode. Det var stillingen til omtrent midtveis i den siste perioden, da Carl Söderberg utlignet for Avalanche og sørget for 3-3 ved full tid.

Andreas Martinsen fikk drøyt ti minutter på den canadiske isen fredag, men var ikke direkte involverte i noen av Avalanche-scoringene.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus