Meny

Ranieri vil avslutte i Leicester

Claudio Ranieri og Leicester flyter på en medgangsbølge. Foto: Foto: John Sibley / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leicesters suksessmanager Claudio Ranieri avviser bestemt at han er aktuell som italiensk landslagssjef fra neste høst. 64-åringen vil bli i Leicester.

Tirsdag opplyste Italias fotballforbund at Antonio Conte gir seg om landslagssjef etter sommerens EM-sluttspill i Frankrike. Umiddelbart startet spekulasjonene om hvem som blir hans erstatter.

Claudio Ranieri, som er i ferd med å lede Leicester til et sensasjonelt ligagull i England, ble umiddelbart nevnt som en mulig kandidat. Italieneren selv har imidlertid ingen planer om å bli landslagssjef noe sted.

Tidligere denne uka sa Ranieri at han tror Leicester blir hans siste treneroppgave på klubbnivå, og nå går han langt i å antyde at managerjobben i England også blir hans siste jobb.

– Jeg, det vil jeg gjerne at det blir. Dersom det er mulig, vil jeg gjerne bli her veldig lenge, sier Ranieri.

64-åringen signerte en treårskontrakt da han avløste Nigel Pearson som Leicester-manager i fjor sommer. Samtidig finnes det ifølge britiske medier en klausul i veteranens kontrakt som gir ham mulighet til å forlate klubben uten at det skal betales noen voldsom kompensasjon.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus