Meny

Solbakken ønsker seg «The Double»

FC København og Ståle Solbakken er i flytsonen. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ståle Solbakken og FC København har festet grepet om ligamesterskapet i Danmark. Nordmannen er imidlertid ikke fornøyd av den grunn.

Solbakken har satt seg fore å lede hovedstadsklubben til dobbelttriumf denne sesongen.

– Vi går for å vinne cupen også, fastslår nordmannen på klubbens nettsider.

Onsdag er Randers motstander i kvartfinalen. Det hinderet må passeres dersom Solbakken skal få det som han vil.

FCK må finne seg i å være store favoritter. Solbakkens mannskap er i strålende form for tiden, og søndag ble det 6-2-seier i toppkampen mot Aalborg. Det betyr at FCK nå har ni poengs luke til forfølgergruppen, som ledes an av Sønderjyske.

Sist klubben vant «The Double» var i 2009. Da var Ståle Solbakken inne i sin første periode som trener i den danske hovedstaden.

Da FCK vant både ligaen og cupen for alle første gang i 2004, sto svenske Hans Backe i spissen for laget.

Ståle Solbakken har varslet at han vil gjøre endringer på laget til onsdagens cupkvartfinale. Keeperen Thomas Kaminski og Tom Høgli er blant spillerne som ventelig vil få sjansen etter å ha sittet på benken i søndagens storkamp.

– Det handler dels om å holde dem i gang, for det kan fort bli bruk for dem ved skader og karantener. Dels handler det også om å vise hele gruppen at alle er viktige, sier Solbakken.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus