Surt tap for Martinsen og Avalanche

Colorado Avalanche kom til kort mot Winnipeg Jets i lørdagens NHL-kamp. Foto: Bruce Fedyck / USA Today / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Andreas Martinsen og Colorado Avalanche styrte mot seier, men 2-0-ledelse ble til 2-3-tap mot Winnipeg Jets i NHL lørdag.

Avalanche skal gjennom en rekke på fire strake bortekamper, og selv om starten så lovende ut, endte det med tap i den første av dem.

Etter at Erik Johnson og Matt Duchene hadde sendt gjestene opp til 2-0 tidlig i annen periode, var Jets sterkest i siste halvdel av kampen. Mark Scheifele, Drew Stafford og Adam Lowry scoret hver sin gang for Jets.

Andreas Martinsen scoret i forrige kamp, da han var tilbake på NHL-isen etter å ha vært en tur nede i AHL, men lørdag hadde nordmannen en mer anonym aften. 9.33 minutters spilletid og ett skudd på mål ble fasiten mot Jets.

Neste utfordring for Colorado-løaget kommer mot Vancouver Canucks onsdag.