Johaug i Canada: – Blir tøffe dager, men jeg er klar

Verdenscupleder Therese Johaug trengte litt tid på å riste av seg jetlaget i Canada, men nå ser hun fram til spennende og krevende dager i den ferske touren.

Se opptak av pressekonferansen i vinduet over.

For første gang skal det arrangeres en lengre skitour på det nordamerikanske kontinentet. Tirsdag starter Ski Tour Canada i Gatineau, en bortimot tre timer lang biltur nordover fra Montreal. Mandag møtte de norske utøverne pressen før tour-starten.

– Jeg har vært her noen dager nå. Jeg var veldig sliten de første dagene, da hadde jeg jetlag, men de to siste nettene har jeg sovet godt, sa en smilende Johaug.

Hun gleder seg til å komme i gang.

– Jeg ser fram til å konkurrere her. Det er et veldig fint område med veldig fine løyper. Det blir tøffe dager, men jeg er klar, sa hun.

Herrenes verdenscupleder, Martin Johnsrud Sundby, har ikke vært lenge i Canada. Han kom først søndag.

– Jeg er litt sliten, men jeg satser på at det blir bedre for hver dag. Jeg er i fin form, og jeg har faktisk fått sove godt, sa Sundby.

Glad i sport? Prøv våre tippesider
I et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Diskuter artikkelen her:

comments powered by Disqus

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden