Meny

Idrettskarrieren over for gravid Vukicevic Demidov

Toppidrettslivet er over for Christina Vukicevic Demidov som venter barn i månedsskiftet juni/juli. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Christina Vukicevic Demidov er gravid. Det betyr at hun er ferdig med toppidretten for godt.

– Jo, nå er toppidrettslivet over. Jeg vil ikke kunne takle å satse for fullt samtidig som jeg har et barn, sa den tidligere korthekkmesteren i TV 2-programmet God Morgen Norge mandag.

Hun gjorde et forsøk på å komme tilbake i fjor etter et skadeopphold på over tre år. Comebacket endte like før start i forsøket på 100 meter hekk i NM. Da pådro hekkeløperen seg en liten skade, og dermed ble det ikke noe mer.

– Nå må jeg bli kvitt den lille skaden jeg har pådratt meg. Så blir det å trene for fullt videre og satse på innendørssesongen neste vinter. OL i Rio er fortsatt målet, sa Vukicevic Demidov til NTB i Haugesund.

Bakgrunn:   Vukicevic vil tilbake og satser mot OL

For en uke siden var NTB i kontakt med sportssjef Ronny Nilsen om sesongen som nærmer seg med stormskritt. Sportssjefen i friidrettsforbundet fortalte da at han ikke hadde hørt noe fra Vukicevic Demidov, og allerede kunne man ane at hun ikke var aktuell for OL-sesongen.

– Jeg er gravid og slapper av så mye som mulig. Det kommer til å bli en stor glede å få barn. Både jeg og Vadim (Demidov) gleder oss veldig, sa Vukicevic Demidov i TV-programmet.

Hun sa også at hun var vært frisk og fin i starten av svangerskapet, og det er ventet at hun skal føde i månedsskiftet juni/juli, skriver VG.

Les også:   Vukicevic-nei fra friidrettsforbundet

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus