Meny

Første serietap for Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic og PSG måtte søndag gå poengløse av banen for første gang i serien denne sesongen. Lyon vant 2-1. Foto: Pascal Rossignol (Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paris Saint-Germain gikk på sitt første tap i Ligue 1 denne sesongen da Lyon slo den regjerende seriemesteren 2-1.

PSG leder likevel den franske serien overlegent, hele 23 poeng foran Monaco, som spilte 0-0 mot Nantes søndag. Laurent Blancs mannskap står med 23 seirer og fire uavgjorte og kunne i praksis innkassere sitt fjerde strake seriemesterskap for lenge siden.

Tapet i Lyon kom etter scoringer av Maxwell Cornet og Sergi Darder, begge i første omgang. Etter hvilen reduserte Lucas Moura med det som ble kampens siste mål.

– Vi var altfor middels, inkludert jeg selv, sa Blanc til Canal+ etter kampen.

– Vi ventet oss en vanskelig kamp, men ikke så hard som den ble. Jeg gjorde et bytte i pausen, men jeg burde gjort flere endringer.

PSGs forrige nederlag i serien kom 15. mars i fjor, for 36 kamper siden, da Bordeaux tuktet hovedstadslaget på hjemmebane. Denne sesongen har Zlatan Ibrahimovic og PSG tapt bare for Real Madrid (0-1), Chelsea (1-2) og nå Lyon (1-2).

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus