Meny

Rose ble matchvinner for Spurs

Tottenhams Danny Rose ble matchvinner for Tottenham i 2-1-seiere over Swansea på White Hart Lane søndag. Foto: Russell Cheyne / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham slet til seg en viktig 2-1-seier over Swansea på hjemmebane søndag. Danny Rose satte den avgjørende ballen i mål.

Dermed er avstanden opp til serieleder Leicester fortsatt to poeng for Tottenham, som nå er alene på 2.-plass. Arsenals tap for Manchester United sørget for det.

– Vi tror vi kan vinne hver kamp, og vi får se hva som skjer på slutten av sesongen. Vår mentalitet er å se mot neste kamp og ta steg for steg, sa Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

Det så lenge ut til at det ikke skulle bli noen Spurs-poeng i det hele tatt. Laget slet i over 69 minutter med å overliste Swansea-målvakt Lukasz Fabianski. Fram til da hadde han vært både høyt og lavt for å stoppe forsøkene fra Harry Kane, Christian Eriksen, Dele Alli og Danny Rose.

– Fabianski var god. Han var kampens beste spiller. Men jeg må gratulere spillerne min. Måten vi fortsatte å prøve på var fantastisk, sa Pochettino.

Gjestene var langt mer effektive før pause. Alberto Paloschi sendte Swansea i ledelse etter 19 minutter på White Hart Lane da han utnyttet et litt nølende Tottenham-forsvar og banket ballen bak Hugo Lloris.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus