Chelsea snudde til seier

Chelseas Branislav Ivanovic gratuleres for sin matchvinnerscoring.
Chelseas Branislav Ivanovic gratuleres for sin matchvinnerscoring. Foto: Dylan Martinez / Reuters

Branislav Ivanovic headet inn seiersmålet da Chelsea vendte 0-1 til 2-1-seier borte mot Southampton lørdag.

Southampton sto med seks kamper på rad uten å slippe inn mål i Premier League før lørdagens kamp.

Etter 75 minutter i kampen, og 708 minutter totalt, måtte Southamptons keeper Fraser Forster gi tapt da Chelsea utlignet til 1-1. Cesc Fàbregas' innlegg gikk gjennom hele feltet og lurte seg inn bak keeperen.

Minuttet før slutt headet Ivanovic inn seiersmålet etter en god corner fra Willian.

Shane Long sendte Southampton i føringen etter 42 minutter med en flott lobb over Chelsea-keeper Thibaut Courtois.

Chelsea er dermed fortsatt ubeseiret etter at Guus Hiddink overtok som manager.