Falla vant kvinnesprinten

VANT: Maiken Caspersen Falla viste i Toblach at hun er blant de aller beste sprinterne i verden. Her fra Davos tidligere i vinter.
VANT: Maiken Caspersen Falla viste i Toblach at hun er blant de aller beste sprinterne i verden. Her fra Davos tidligere i vinter. Foto: Gian Ehrenzeller / Epa

Maiken Caspersen Falla vant kvinnenes verdenscupsprint i langrenn lørdag. Ingvild Flugstad Østberg ordnet norsk dobbeltseier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stina Nilsson, som vant i Davos forrige uke, syntes å ha god kontroll på sine norske konkurrenter også denne gangen, men den svenske sprinteren stivnet litt på oppløpet. Falla holdt unna, mens Østberg klarte å sikre seg annenplassen. Det var Fallas første skikkelige verdenscupseier denne sesongen. Hun vant også den første delen av minitouren i Finland.

– Vi skifter på å vinne. Jeg følte meg bra i dag og var bare noen få centimeter bak Nilsson sist. Det stort å være raskere enn henne denne gangen, sa Falla til FIS.

Østberg vant kvalifiseringen tidligere lørdag, mens Falla ble nummer to. I finalen var rollene byttet om. Falla var 0,17 sekund foran lagvenninnen i mål.

Heidi Weng ble slått ut i semifinalen, mens Kathrine Harsem og Mari Eide røk ut i kvartfinalen.

Therese Johaug ble utslått i kvalifiseringen. Hun endte på 32.-plass og var et halvt sekund fra å gå videre til utslagsrundene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus