Zuccarello sikret overtid, men ikke seier

NESTEN: Matz Zuccarello scoret og skaffet New York Rangers overtid, men det holdt ikke til å vinne kampen. Foto: Candice Ward / Reuters / NTB Scanpix

Med drøyt ett minutt igjen på klokken, sørget Mats Zuccarello for at kampen mellom Rangers og Calgary Flames gikk til overtid, men det var canadierne som trakk det lengste strået i kampen, som endte 5-4.

J.T. Miller sørget for kampens første mål, som ga Rangers ledelsen i første periode, men noen større ledelse skulle laget fra New York ikke få.

Calgary utlignet ved Johnny Gaudreau og gikk opp til 2-1 ved Mason Raymond mot slutten av andre periode. De to scoringene kom med bare 17 sekunders mellomrom. I tredje periode gikk Flames opp til 3-1, igjen ved Gaudreau, og 4-1 ved Joe Colborne.

Deretter var det Rangers som sørget for målene, og både Tanner Glass og Dan Boyle reduserte før Zuccarello utlignet i overtallsspill helt på slutten av tredje periode.

Dermed ble det overtidsspill i drøyt to minutter før TJ Brodie avgjorde for det canadiske vertskapet og satte sluttresultatet til 5-4.