Kristoffersen falt fra topplassering

UT: Henrik Kristoffersen kjørte ut i storslalåmrennet i Val d'Isere. Han var nummer to etter første omgang.
UT: Henrik Kristoffersen kjørte ut i storslalåmrennet i Val d'Isere. Han var nummer to etter første omgang. Foto: Pier Marco Tacca / Ap / NTB Scanpix

Henrik Kristoffersen hadde et godt utgangspunkt med annenplass etter første omgang av verdenscuprennet i storslalåm, men nordmannen falt i annen omgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kristoffersen kjørte glimrende i første omgang og lå på annenplass i verdenscuprennet i storslalåm lørdag. Nordmannen var kun 14 hundredelssekunder bak ledende Marcel Hirscher.

21-åringen begynte annen omgang godt, men på et litt hopp, snurret Kristoffersen rundt. Unggutten prøvde å holde seg på beina, men mistet balansen og falt. Det er uvisst om nordmannen ble skadd i fallet.

Østerrikske Hirscher vant rennet suverent med 1,29 på tyske Felix Neureuther. Franske Victor Muffat-Jeandet ble nummer tre. Hirscher tok også over sammenlagtledelsen i verdenscupen fra Aksel Lund Svindal med seieren.

Leif Kristian Haugen ble beste nordmann på 16.-plass etter Kristoffersens fall. Rasmus Windingstad kom ikke til finaleomgangen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus