Total ydmykelse for Hareide i avskjedskampen

Real Madrid-spiss Karim Benzema jubler for en av sine tre scoringer mot Malmö FF.
Real Madrid-spiss Karim Benzema jubler for en av sine tre scoringer mot Malmö FF. Foto: Juan Medina / Reuters

Åge Hareide ønsket seg et mirakel på Santiago Bernabéu i sin siste kamp som Malmö-trener, men nordmannen måtte konstatere at Real Madrid ble altfor sterke. Ronaldo og co. vant hele 8-0.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre scoringer av franske Karim Benzema, fire av Cristiano Ronaldo og én av Mateo Kovacic sørget for åttemålstriumf til det spanske hovedstadslaget i mesterligaen tirsdag. Benzema sendte Real i føringen allerede etter 12 minutter, og franskmannen doblet ledelsen med en fin heading 12 minutter senere. Seks minutter før pause sendte Real-stjernen Ronaldo hjemmelaget opp i 3-0, og da var det definitivt kjørt for Hareides mannskap. To minutter etter pause dunket Ronaldo inn 4-0. Like etter sikret portugiseren sitt hat trick, og han ga seg ikke før han hadde satt inn fire mål. Mateo Kovacic og nevnte Benzema satte punktum for hovedstadslaget med 7-0 og 8-0.

Les også: Hareide: – Vil være en ære å bli landslagssjef

Rekordkveld

8-0 er ifølge nyhetsbyrået Ritzau en tangering av den største seieren i mesterligaens historie. Real tangerte Liverpool med sin åttemålsseier. Liverpool slo Besiktas 8-0 i en mesterligakamp i november 2007.

Ifølge TV 2 satte Cristiano Ronaldo scoringsrekord i kampen mot Malmö. Portugiseren er den første gjennom tidene som har scoret ti mål i turneringens gruppespill. Han endte på elleve fulltreffere med sitt scoringsshow mot svenskene.

Åge Hareide ledet Malmö for siste gang tirsdag. Han er nå ferdig i klubben, og nordmannen er den heteste kandidaten til å ta over det danske landslaget etter Morten Olsen. Hareide skulle nok ha ønsket seg et betraktelig snillere resultat enn tirsdagens ydmykelse.

Les også: Hareide blant tre-fire kandidater til dansk trenerjobb

PSG videre

I den andre kampen i gruppe A vant Paris Saint-Germain 2-0 hjemme mot Sjakthar Donetsk. Real Madrid avanserer som gruppevinner, mens PSG går videre som nummer to. Sjakhtar knep tredjeplassen foran Malmö, og ukrainerne er dermed klare for spill i europaligaen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus