UFC: «Flau» Rousey vil ha revansj mot Holm

Nov 15, 2015; Melbourne, Australia; Ronda Rousey (red gloves) competes against Holly Holm (blue gloves) during UFC 193 at Etihad Stadium. Mandatory Credit: Matt Roberts-USA TODAY Sports
Nov 15, 2015; Melbourne, Australia; Ronda Rousey (red gloves) competes against Holly Holm (blue gloves) during UFC 193 at Etihad Stadium. Mandatory Credit: Matt Roberts-USA TODAY Sports Foto: Matt Roberts / Reuters

Kampsportutøveren Ronda Rousey tapte overraskende UFC-tittelen i bantamvekt til Holly Holm i november. Nå gjør 28-åringen det klart at hun ønsker å møte Holm i ringen igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tittelkampen i UFC (Ultimate Fighting Championship) i november ble avgjort på knockout i annen runde. Holm sendte tittelforsvarer Rousey rett i kanvasen, og sistnevnte maktet ikke å reise seg. Nå snakker Rousey ut om nederlaget.

– Jeg er så flau. Jeg representerte meg selv på en flau måte. Jeg var ikke til stede, sier Rousey til ESPN Magazine, ifølge The Guardian.

Les også: Holly Holm vil ikke møte Cecilia Brækhus

– Jeg er bare utrolig lei meg. Jeg er nødt til å komme tilbake. Jeg må slå denne jenta (Holm), fortsetter 28-åringen.

Rousey var ubeseiret før møtet med den tidligere proffbokseren Holm. Rousey hadde dermed et stort favorittstempel på seg før oppgjøret, men hun hang ikke med da alvoret begynte.

Les også: Holly Holm legger opp uten å møte Brækhus

– Jeg ble truffet hardt i første runde. Leppa mi sprakk, og noen av tennene mine ble slått løs. Jeg hang ikke med, og jeg tenkte ikke klart, sier 28-åringen, som måtte gjennom plastisk kirurgi for å få fikset leppa.

Les også: Ronda Rousey skriver UFC-historie

Rousey understreker at hun ikke undervurderte Holm.

– Jeg er alltid klar over at jeg kan tape, sier hun.

Rousey avslutter med at hun etter hvert er klar for kamp igjen.

– Selvfølgelig. Hva ellers skal jeg gjøre, sier Rousey.

Les også: Brækhus kaller Rousey for respektløs

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus