Sundby tror det blir jevnere

Northug: – Jeg hadde ikke sjans på Sundby. Se video.

Martin Johnsrud Sundby har fått en luke på 66 poeng til Petter Northug etter bare fire verdenscuprenn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

110 poeng skiller til treer Finn Hågen Krogh, mens italienske Francesco De Fabiani er beste utlending på fjerdeplass – hele 152 poeng bak verdenscuplederen.

– Posisjonen er at jeg har fått en flott start på sesongen, men jeg er klar over at jeg kanskje har tatt ut mer form enn de andre så langt. Det blir nok langt jevnere fremover enn de første helgene. Jeg må bare ta meg sammen og forsvare posisjonen best mulig, også her i Lillehammer, sier Sundby foran verdenscuprennene i Lillehammer.

Se også: Heidi Weng: – Jeg har prøvd å bli sint på meg selv

Petter Northug ble også slått av Sundby i minitouren under forrige helgs renn i Ruka (Kuusamo).

– Det er viktig å være med fra starten i år. Det handler om ikke å miste for mange poeng, som jeg dessverre gjorde i fjor. I år fikk jeg med litt flere poeng, det er betryggende. Du må prestere jevnt hele sesongen hvis skal du henge med i toppen. Du må være på hogget og være skjerpet i hvert løp, sier Northug.

Les også: Northug mente han dummet seg ut

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus