Avis: – Millionbud på Godset-duo

Gustav Wikheim (til venstre) og Iver Fossum er ønsket av henholdsvis Gent og Hannover, ifølge Drammens Tidende.
Gustav Wikheim (til venstre) og Iver Fossum er ønsket av henholdsvis Gent og Hannover, ifølge Drammens Tidende. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Iver Fossum og Gustav Wikheim være ønsket av tyske Hannover og belgiske Gent, skriver Drammens Tidende.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge avisen skal det dreie seg om tosifrede millionbeløp for begge spillerne.

– Vi annonserte at det ville bli storm mot våre beste spillere – nå er det en realitet. Det er snakk om store klubber og store beløp, så vi er nødt til å bruke litt tid, sier Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo til DT.

Samtidig som Godset ønsker å innfri spillernes drømmer om spill i større ligaer, er Flo opptatt av å opprettholde de sportslige ambisjonene, skriver Drammen-avisen.

– Vi prøver å styre det mot ett salg, men vi vet ikke hvem eller hvor, sier Flo.

I tiden klubben vil bruke på å vurdere hvilke klubber de skal gå i forhandlinger med, er det ikke usannsynlig at flere klubber vil melde seg på i kampen om Godset-talentene, skriver avisen.

Fremtredende

Bjørn Petter Ingebrigtsens inntreden som hovedtrener i mai ga umiddelbare resultater for klubben. Strømsgodset endte på 2.-plass i eliteserien etter en sterk høstsesong uten tap på de elleve siste kampene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

22 år gamle Wikheim har fått sin gjennombruddssesong for Strømsgodset med ni mål og åtte målgivende pasninger på 28 kamper. Venstrekanten har flere kamper for Norges G18- og G19-landslag, samt kamper for U21-landslaget.

Fossum står allerede med 65 kamper i eliteserien for Strømsgodset i en alder av 19 år. I fjor slo han gjennom og ble fast inventar på Godset-laget som tok 4.-plass.

I år har han spilt samtlige kamper i eliteserien og scoret elleve mål. I tillegg står midtbanespilleren med seks målgivende pasninger.