Walcott lover fullt Arsenal-trykk

<p>HAR TROEN. Arsenals Theo Walcott har troen på at Arsenal vil vise seg fra sin beste side mot Bayern München. Foto: Stefan Wermuth / Reuters / NTB scanpix.</p>
HAR TROEN. Arsenals Theo Walcott har troen på at Arsenal vil vise seg fra sin beste side mot Bayern München. Foto: Stefan Wermuth / Reuters / NTB scanpix.

Arsenals Theo Walcott er sikker på at London-laget kommer inn på mesterligasporet igjen når Bayern München kommer på besøk tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal står i fare for å ryke ut av gruppespillet for første gang på 16 år etter innledende tap for Dinamo Zagreb og Olympiakos i gruppe F.

Bayern München har vunnet begge sin kamper, og på toppen av det hele er de ubeseiret i Tyskland etter ni strake seirer i Bundesliga denne sesongen.

Et nytt Arsenal-tap nå, og det er trolig over for «The Gunners». I neste kamp venter Bayern München borte på Allianz Arena.

Les også: Arsenal ydmyket Manchester United

Frykter ingen

Arsenal-spissen Walcott mener at Arsenal ikke har noen grunn til å frykte noen. Han mener bare at klubben må opptre som da de slo Manchester United 3-0 hjemme i Premier League.

– Vi må bare glemme de to første kampene i Champions League. Gjort er gjort. Vi vet at vi er i stand til å skaffe oss poeng mot Bayern München. Vi må bare gjøre som i vår siste hjemmekamp mot Manchester United. Da hadde vi den intensiteten som kreves, sa Walcott.

Bayern München har god og fersk historikk i bagasjen med seg til London. De slo Arsenal i London i mesterligaens åttedelsfinale både i 2013 og 2014.

Den tyske klubben virker kruttsterk og har spillere som Thomas Müller og Robert Lewandowski i knallform.

Les også: Flamini avgjorde for Arsenal

Selvtillit

Arsenal skaffet seg selvtillit med 3-0-seieren borte mot Watford i helgen.

– Dette var en viktig kamp. Vi måtte vinne for å holde følge i toppen, og ikke bare det. Dette var den best mulig måten vi kunne forberede oss på inn mot Bayern München-kampen. Vi vet at vi har satt oss selv i en vanskelig situasjon, og vi vet at det kreves noe ekstra mot Bayern München. Det trengs om vi skal ha noen mulighet til å henge med, sa Arsenals manager Arsène Wenger etter oppgjøret mot Watford.

Personvernpolicy