Meny

Klopp: – Kanskje jeg er «The Normal One»

Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jürgen Klopp sjarmerte alt og alle med sitt humør og brede smil da han møtte pressen for første gang som Liverpool-manager fredag.

Pressekonferansens høydepunkt kom da tyskeren ble spurt om hvordan han, i likhet med José Mourinho, ville beskrive seg selv.

– Jeg vil ikke beskrive meg selv. Jeg er en helt vanlig fyr. Min mor sitter kanskje foran tv-en og ser på nå. Hun har kanskje ikke forstått ett ord så langt, men hun er stolt. Kanskje jeg er «The Normal One»? sa Klopp til latter fra salen.

Les også:  Rodgers sparket i Liverpool

Ære

48-åringen innledet pressekonferansen med å si at det å bli Liverpool-manager er den største æren han kan tenke seg.

– For meg er dette en av de største klubbene i verden, sa han.

I en pressekonferanse som varte over en halvtime, svarte Klopp engasjert på alle spørsmål. Han gjentok flere ganger at han er en helt vanlig fyr, og han ba innstendig om at pressen og supportere måtte være tålmodige.

Les også:  Lukaku stoppet Liverpool-festen

Avbrøt ferien

Forventningene til tyskeren er enorme i Merseyside-klubben.

– En ting er hva folk tenker når man kommer, men det er mye viktigere hva de tenker når man drar, sa han.

– Ingen av de store managerne sa under sin første pressekonferanse at de ville bli legender når de forlot klubben. Man må jobbe i nåtiden, sa Klopp.

I den innholdsrike pressekonferansen fortalte Klopp blant annet at han avbrøt ferien for å signere for Liverpool. Planen var i utgangspunktet å ha fri til neste år.

– Da jeg forlot Dortmund ville jeg se hva som skjedde. Men hvis det var noen som ringte, så skulle jeg vurdere det. Det var kult at Liverpool ringte. Det føles godt å være her, sa han. 

Les også:  Klopp blir Liverpool-manager

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus