Lukaku stoppet Liverpool-festen

Romelu Lukaku (til høyre) i drivet mot Liverpool søndag.
Romelu Lukaku (til høyre) i drivet mot Liverpool søndag. Foto: Lee Smith / Reuters

Poengdeling ble fangsten for Liverpool-manager Brendan Rodgers i byderbyet mot Everton søndag. Dermed får han trolig fortsette i jobben etter 1-1.

Flere engelske aviser meldte søndag morgen at han ville få sparken ved tap.

Danny Ings sto nesten umarkert på en corner. Han headet inn 0-1 til Liverpool i sitt første Merseyside-derby.

Rodgers jublet på sidelinjen, men gleden holdt seg bare i tre minutter. Da utlignet Romelu Lukaku like før pause.

Det var hett ute på banen i perioder. Everton ligger dermed fortsatt ett poeng for Liverpool på tabellen.

Rodgers-laget sliter og har mange poeng opp til tabelltoppen. Manageren har vært under knallhardt press de siste ukene.

En seier over Everton ville ha hjulpet mye, men et poeng er til å leve med for ham.

Nå venter en pause fra klubbkamper i to uker. Dette på grunn av EM-kvalkamper.

Begge lag hadde sjanser i 2.-omgangen, men inn ville ikke ballen.

Lokaloppgjøret har vært masseprodusent av røde kort opp gjennom årene. Denne gangen ble ingen utvist.

Temperaturen gikk i taket helt på tampen. Mamadou Sakho ble rasende på Lukaku og måtte holdes tilbake av lagkameratene.