Ødegaard med i Real-troppen

Martin Ødegaard fotografert på benken på Estadio Bernabeu før Real Madrids kamp mot Almeira i april. Foto: EFE / NTB scanpix.
Martin Ødegaard fotografert på benken på Estadio Bernabeu før Real Madrids kamp mot Almeira i april. Foto: EFE / NTB scanpix.

Martin Ødegaard er tatt ut i Real Madrids tropp til lørdagens ligakamp mot Getafe.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det bekrefter den spanske storklubben på sine nettsider fredag ettermiddag.

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti sa fredag ingenting om Ødegaard da han møtte pressen foran serieavslutningen. Kort tid etter italienerens pressekonferanse kom imidlertid bekreftelsen.

Den spanske sportsavisen AS skrev allerede tidlig i uken at Ødegaard trolig vil få sin A-lagsdebut for Real lørdag. Hovedstadsklubben har ingenting å spille for etter at Barcelona sikret ligagullet i forrige serierunde.

April

I april var Ødegaard med i troppen til kampen mot Almeria, men da ble han sittende på benken.

Til lørdagens kamp hjemme på Santiago Bernabéu har flere av Real Madrids nøkkelspillere fått hvile. Verken Fabio Coentrao, Sergio Ramos eller Karim Benzema er med i kamptroppen. Det er heller ikke kroatiske Luka Modric, som har vært skadd i lengre tid.

Lite tyder på at Martin Ødegaard vil få sjansen fra start i sesongens siste kamp, men 16-åringen kan håpe på et innhopp.

Uten trofeer

Real Madrid går troféløse ut av årets sesong. I ligaen blir det sølv, og i tillegg er laget utslått både av mesterligaen og den spanske cupen. Det har fått spansk presse til å spekulere i at trener Carlo Ancelotti gjør sin siste opptreden som Real-trener lørdag.

På fredagens pressekonferanse gjorde italieneren det klart at han ønsker å fortsette, men at en endelig beslutning rundt hans framtid vil bli fattet etter møtevirksomhet i neste uke.

Personvernpolicy