Odd sløste da Haugesund reddet poeng

Odds Olivier Occean (t.h) var nære scoring, men i likhet med lagkameratene mislyktes han foran mål mot Haugesund. 
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Odds Olivier Occean (t.h) var nære scoring, men i likhet med lagkameratene mislyktes han foran mål mot Haugesund. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Odd skapte flere store sjanser, men klarte aldri å finne nettmaskene mot et hardt arbeidende Haugesund. Medaljehåpet står nå med bare én seier på de siste seks kampene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Haugesund har all mulig grunn til å være fornøyd med ett poeng i Skien, for gjestene var nest best i det meste som skjedde i løpet av de 90 minuttene.

– Vi kan ikke spille ut et lag i eliteserien mer enn vi gjorde i dag. Vi gjorde en strålende prestasjon, men det er svakt ikke å score når vi er så mye bedre, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til C More etter kampen.

Odd fikk i tillegg et mål annullert for offside, noe som så ut til å være feil.

– Ikke i nærheten av offside, sa Fagermo da han fikk se reprisen.

Haugesund-trener Jostein Grindhaug var langt mer fornøyd.

– Vi var underdogs. De inviterte til fest, og da er det fint å ødelegge den, sa han.

Traff tverrliggeren

Odd var det klart førende laget i første omgang, men Haugesund var farlig frampå ved et par anledninger.

For hjemmelaget var Olivier Occéan aktiv foran mål, men han kom ikke nærmere enn et tverrliggertreff.

Like før pause burde Daniel Bamberg gitt gjestene ledelsen da han fikk et perfekt innlegg, men headingen var svak og gikk utenfor Sondre Rossbachs mål.

I annen omgang fortsatte kampen i det samme sporet. Odd var det førende laget og skapte flest sjanser, men gjestene var langt fra ufarlige de gangene de gikk framover.

Omgangen var bare noen minutter gammel da Patrick Olsen testet skuddfoten fra langt hold, men Rossbach reddet det gode forsøket.

Feilaktig annullering?

Utover omgangen skapte hjemmelaget gode sjanser på dødball. Occéan headet svakt over fra åpen posisjon kvarteret før slutt, og kort tid etter satte Fredrik Jensen ballen i mål.

Linjemannen stanset feiringen da han vinket for offside, og reprisen viste at det var en tvilsom avgjørelse.

Odd fortsatte å presse, men på overtid fikk gjestene en stor sjanse gjennom Christian Gytkjær, men danskens heading ble reddet av Rossbach.

Sekunder etter fikk Odd sin siste store sjanse, men igjen var avslutningen for svak.

Dermed har Odd bare én seier på de seks siste kampene. Haugesund er fremdeles i bunnstriden, men fikk i det minste med seg ett poeng etter to strake tap. (©NTB)

Personvernpolicy