Mourinho prioriterer strandlivet

Chelsea-manager José Mourinho er klar for stranda. Foto: John Sibley / Reuters / NTB scanpix
Chelsea-manager José Mourinho er klar for stranda. Foto: John Sibley / Reuters / NTB scanpix

José Mourinho avviser at Chelsea står foran en sommer med hektisk aktivitet på overgangsmarkedet. Portugiseren vil heller bruke tid på stranda.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mourinho signerte spissen Diego Costa og midtbanespiller Cesc Fàbregas i fjor sommer. Nykommerne har vært svært sentrale på veien mot klubbens første ligatittel siden 2010. Samtidig ble brasilianske David Luiz solgt til Paris St. Germain.

Foran neste sesong ser ikke Mourinho for seg stor aktivitet, verken av spillere som kommer inn eller går ut av stadionportene på Stamford Bridge.

Rolig sommer

– Jeg ser for meg at jeg kommer til å være travelt opptatt med å gå fra håndkleet mitt i sanda ned til vannet, deretter svømme litt og så gå tilbake til sanda igjen, sier Mourinho.

– I fjor var jeg veldig opptatt av å få solgt noen spillere. I år er målet å beholde stallen vi har, tilføyer han.

Portugiseren vil samtidig ikke avviser at noe kan skje i løpet av overgangsvinduet.

– Jeg forventer at vi kommer til å gjøre noe, men jeg liker stallen min veldig godt. Den er ung, og samtidig er det rom for forbedring. Vi vet hva vi vil ha, men det er ikke mye, sier han.

Cech forsvinner?

Keeper Petr Cech har vært i Chelsea siden 2004. Han kan være på vei ut dørene på Stamford Bridge. Lite tyder på at den aldrende tsjekkeren ønsker seg ennå en sesong som andrekeeper. Cechs agent hevdet nylig at veteranen har fått tillatelse til å snakke med andre klubber.

– Jeg vet ikke om det er helt sant det advokaten sier, men det kan være det, sier Mourinho kryptisk.

– Jeg sier det samme igjen: Jeg ønsker å beholde mine beste spillere, og Petr er en av de beste og en av de viktigste, tilføyer han.

Chelsea møter West Bromwich på bortebane mandag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden