Mayweather gjør helomvending

Det blir etter alt å dømme ingen omkamp mellom Floyd Mayweather og Manny Pacquiao. (Foto: Steve Marcus, Reuters / NTB scanpix)
Det blir etter alt å dømme ingen omkamp mellom Floyd Mayweather og Manny Pacquiao. (Foto: Steve Marcus, Reuters / NTB scanpix)

Floyd Mayweather vil likevel ikke møte Manny Pacquiao til omkamp i bokseringen. Å bokse mot en «dårlig taper» kommer ikke på tale, ifølge 38-åringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et intervju med Showtime uttrykker Mayweather stor irritasjon over at motstanderen har klaget på en skadd skulder etter tapet i det som ble kalt århundrets boksekamp.

Dommerne stemte enstemmig mot filippineren, og i kjølvannet har han blitt operert for skaden i skulderen.

– Jeg kjøper ikke den dritten. Og jeg vil ikke at fansen skal kjøpe den dritten. Han tapte. Han vet at han tapte. Jeg har mistet mye respekt for ham etter alt dette, sa Mayweather i intervjuet som blir vist lørdag.

Da han ble spurt om han la merke til at Pacquiao slet med en skade, svarte amerikaneren følgende:

– Absolutt ikke. Han var rask. Venstre hånden var rask, høyre hånden var rask og han slo både fort og hardt. Unnskyldninger, unnskyldninger.

Kun en knapp time etter at kampen var over, fortalte Pacquiaos promotor, Bob Arum, at 36-åringen slet med en tidligere skade i høyre skulder.

– Når man ser video av kampen, kan man se hvor sjelden han bruker høyrehånden, sa Arum.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært