Holøs: – Klart vi savner Zucca

Jonas Holøs har ikke tid til å følge med på NHL-sluttspillet under VM i Tsjekkia. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Jonas Holøs har ikke tid til å følge med på NHL-sluttspillet under VM i Tsjekkia. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Jonas Holøs (27) skulle gjerne ha sett at Mats Zuccarello hadde spilt for Norge i ishockey-VM.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Ja, det er klart vi savner ham. Han er den beste spilleren Norge har sammen med Patrick Thoresen. Det er klart at det er et savn, samtidig som han ikke har vært med så mye. Vi vet jo ikke helt hva vi savner heller. I OL var det litt annerledes. Da møter du bedre motstand enn det du gjør her. Men det er klart at han kunne ha tilført noen nye dimensjoner til dette laget her. Uansett kan vi ikke gå rundt å tenke på det. Vi må fokusere på det vi har her, sier Holøs til NTB.

I NHL-sluttspillet sliter «Zuccas» New York Rangers i nordmannens skadefravær. Natt til torsdag ble det nytt tap, og Washington Capitals leder 3-1 i kamper. Én seier til og laget fra hovedstaden er videre og Rangers utslått.

Akkurat det bekymrer ikke Holøs veldig. Han har ikke tid til å følge med.

– Nei, jeg har mer enn nok med det jeg holder på med selv. Hadde de spilt på dagtid så hadde jeg fulgt med. Jeg har nesten ikke fått med meg at de tapte en gang. Jeg pleier å få med meg resultatene, men det blir nok når man er i en slik turnering som VM.

Flere av de andre landslagsspillerne har et tett forhold til Zuccarello. Alexander Bonsaksen og Zuccarello er bestevenner og har trent mye på løkka sammen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært