Carver: – Jeg er Premier Leagues beste manager

Newcastle-manager John Carver har ikke mistet troen på seg selv. Foto: Lee Smith / Reuters / NTB scanpix.
Newcastle-manager John Carver har ikke mistet troen på seg selv. Foto: Lee Smith / Reuters / NTB scanpix.

Åtte strake serietap har ikke ført til at Newcastles midlertidige manager John Carver har mistet troen på seg selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter lagets tunge periode var Carver positiv på en pressekonferanse torsdag. Han sa at han fortsatt må ha troen på det han og laget driver med.

– Jeg synes fortsatt at jeg er den beste manageren i Premier League. Det er hva jeg synes selv. Det er ikke noe galt i det. Om jeg har de riktige verktøyene, så kan jeg gjøre jobben her, sa Carver.

50-åringen tok over Newcastle i midten av januar, og har siden ledet laget inn i nedrykksstriden. Med null poeng på de siste åtte kampene har laget press på seg før helgens kamp mot West Bromwich.

Flere britiske aviser meldte tidligere i uka av Derby-manager Steve McClaren skal ha takket nei til å lede laget i de tre siste seriekampene denne sesongen.

– Jeg har aldri tilbudt meg å tre til side. Og i motsetning til hva som har blitt skrevet, har jeg ikke blitt bedt om å trekke meg, svarte Carter på pressekonferansen.

Med seg hadde den pressede manageren også et brev fra kaptein Fabricio Coloccini, hvor spillerne ba om unnskyldning til fansen for lagets elendige form den siste tiden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært