Serena Williams fortsatt ubeseiret

Serena Williams måtte avverge tre matchballer for å slå ut Viktoria Azarenka i Madrid Open onsdag. Foto: Susana Vera, Reuters / NTB scanpix.
Serena Williams måtte avverge tre matchballer for å slå ut Viktoria Azarenka i Madrid Open onsdag. Foto: Susana Vera, Reuters / NTB scanpix.

Serena Williams måtte avverge tre matchballer før hun slo ut Viktoria Azarenka i Madrid Open i tennis onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Verdenseneren er fortsatt ubeseiret denne sesongen, men hennes 23. seier satt veldig langt inne. I en kamp som varte nesten to timer og tre kvarter slet hun seg videre med 7-6 (7-5), 3-6, 7-6 (7-1).

Tidligere verdensener Azarenka, som er tilbake etter langvarige skadeproblemer, avverget en matchball i 10. game i tredje sett og brøt deretter amerikanerens serve til 6-5-ledelse.

Hviterusseren servet for kampen og skaffet seg tre matchballer. Williams avverget de to første, og da ble Azarenka overveldet av nerver. Hun leverte tre dobbeltfeil på rad, og dermed gikk kampen til tiebreak. Det vant Williams lett, og hun møter hjemmehåpet Carla Suárez-Navarro i neste runde.

– Det var en kamp hvem som helst av oss kunne ha vunnet. Jeg vant til slutt, men jeg vet egentlig ikke hvordan. Det var intenst. Det var mange lange ballvekslinger, sa Williams.

– Det var en fantastisk kamp. Det eneste som ikke var så bra var resultatet, sa Azarenka.

Sjarapova slet

Maria Sjarapova slet også tungt på grusen i Madrid. Den russiske tittelforsvareren trengte over to og en halv time på å slå franske Caroline Garcia 6-2, 4-6, 7-5.

– Det var veldig lite som skilte. Hun var den klart mest aggressive av oss i avgjørende sett, sa Sjarapova. Ved å komme langt i turneringen kan hun gjenerobre 2.-plassen på WTA-rankingen fra Simona Halep, som røk ut tidlig.

Neste motstander for Sjarapova er danske Caroline Wozniacki, som tok en overbevisende seier i strake sett mot Agnieszka Radwanska. Hun tapte sitt første servegame, men viste seg snart som den klart beste og vant 6-3, 6-2.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært