Arsenal rundspilte Hull

Alexis Sánchez scoret to ganger for Arsenal. Foto: Andrew Yates / Reuters / NTB scanpix.
Alexis Sánchez scoret to ganger for Arsenal. Foto: Andrew Yates / Reuters / NTB scanpix.

Arsenal nekter å gi Manchester City et forsprang i kampen om sølvet i Premier League. Mandag ble Hull slått med 3-1 på bortebane.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjestene fra London holdt periodevis lekestue med det nedrykkstruede mannskapet til Steve Bruce.

Det måtte riktignok nesten en halvtimes spill til før det første målet kom. Da ble Alexis Sánchez lagt i bakken utenfor Hulls 16-meter. Frisparket som fulgte satte chileneren selv kontant i mål bak hjemmelagets keeper Steve Harper.

Hull-offensiv

Fem minutter senere måtte samme Harper plukke ball nummer to ut av nettet bak seg. Aaron Ramsey fikk ballen servert i bakrom av lagkamerat Santi Cazorla, og fra god posisjon satte waliseren ballen i mål via en Hull-fot.

Dermed scoret Ramsey mål i sin tredje strake kamp mot Hull.

Waliseren var imidlertid ikke ferdig. Minuttet før pause fant han Sánchez med en vakker pasning i bakrom, og chileneren rundet like godt keeper Harper og trillet ballen inn i det tomme målet.

Etter hvilen kom Hull bedre med. Annenomgang var 11 minutter gammel da Stephen Quinn snek seg inn mellom to Arsenal-forsvarere og headet inn reduseringen. Innlegget fra Ahmed el-Mohamady var førsteklasses.

Plutselig så Hull ut som et helt nytt lag. Offensiven varte imidlertid ikke så lenge som manager Bruce hadde ønsket seg.

Arsenal mot sølv

Mot slutten av kampen overtok Arsenal igjen banespillet og produserte flere store sjanser. Gjestene skulle trolig hatt straffe da innbytter Jack Wilshere avsluttet fra kloss hold i sluttminuttene. Ballen ble stoppet av hånden til Hull-forsvarer James Chester.

Med seieren er Arsenal à poeng med Manchester City i kampen om sølvmedaljene. London-klubben har samtidig én kamp til gode.

Hull står på sin side med begge beina godt plantet i nedrykksstriden. Bare ett poeng skiller ned til Sunderland under streken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
17:17VerdenFødte på parkeringsplass: – Det var utrolig!16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»
Populært