Mayweather vant superkampen i Las Vegas

Floyd Mayweather var sterkest og vant lørdagens gigantiske boksekamp i Las Vegas mot filippinske Manny Pacquiao.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det som ble en svært jevn kamp, er blitt omtalt som århundrets boksekamp, og Mayweather og Pacquiao regnes som verdens to beste boksere uansett vektklasse.

Det måtte tolv runder til for å skille dem på poeng. Og amerikanske Mayweather forblir dermed ubeseiret på sine 48 kamper.

Dette var kampen alle bokseinteresserte hadde ventet på i fem år, og astronomiske pengesummer er naturlig nok involvert: Bokserne sikrer seg til sammen svimlende 300 millioner dollar – over 2,2 milliarder kroner. 180 millioner dollar går til Mayweather, mens Pacquiao får 120 millioner.

Også på tribunen satt det tett i tett med superstjerner. Paris Hilton, Jake Gyllenhaal, Denzel Washington, Mike Tyson, Jimmy Kimmel og Donald Trump var bare et lite knippe av kjendisene som kastet glans over kjempearrangementet i MGM Grand Garden Arena.

Kampen måtte utsettes på grunn pågangen fra TV-seere som ville kjøpe tilgang til kampen. I Norge slet også Viaplay en stund med problemer, men alt var løst i god tid før gigantene entret bokseingen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært