Silva ut med stygg skade da Manchester City vant

David Silva måtte forlate banen på båre etter å ha fått en skade i ansiktet. Foto: Jason Cairnduff / Reuters / NTB scanpix.

Manchester City tok tre viktige poeng med seier 2-0 over West Ham, men måtte samtidig se playmaker David Silva bli båret av banen med en ansiktsskade.

Den spanske midtbanespilleren ble liggende flere minutter på banen mens han fikk medisinsk tilsyn.

Det var en albue fra Cheikhou Konaté som sendte Silva i bakken, og rapportene fra England gikk på at det kan være en mulig bruddskade i ansiktet.

– Dommeren sto svært nær situasjonen, og han valgte å gi gult kort. Jeg håper det var et uhell, sa Manchester City-manager Manuel Pellegrini om situasjonen.

Sportslig sett gikk kampen langt bedre for Manchester City, som hadde tapt tre av sine fire siste kamper. Mot West Ham, som ikke har altfor mye å spille for på slutten av sesongen, endte det 2-0 etter to mål før pause.

– Det var viktig for oss å vinne i dag etter to tap. Vi må fortsette å jobbe godt sammen. Det er viktig for oss å ende så høyt på tabellen som mulig, sa Pellegrini.

18 minutter var spilt da West Ham-stopper James Collins satte et innlegg i mål på utrolig vis. Han sleivet ballen utakbart over keeper og i mål via tverrliggeren. Etter 36 minutter sto det 2-0 da storscorer Sergio Agüero sikkert avsluttet i mål etter en hurtig kontring.

Etter å ha tapt tre av de fire siste kampene har Manchester City gått fra å være Chelseas fremste gullutfordrer, til å ha nok med å beholde en mesterligaplass.

Seieren søndag gjør at laget beholder en luke ned, samtidig som det klatret opp i ryggen på byrival United.