Meny

Skullerud meldte seg ut av trenerforeningen

Molde-trener Tor Ole Skullerud har meldt seg ut av trenerforeningen i protest etter at Dag-Eilev Fagermo ble kåret til årets trener i 2014. (Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Moldes Tor Ole Skullerud har meldt seg ut av Norsk Fotballtrenerforening i protest. Bakgrunnen er juryens begrunnelse da Odd-sjef Dag-Eilev Fagermo ble årets trener forrige sesong.

44-åringen ledet Molde til gull i både serien og cupen i sin første sesong som Molde-trener. Skullerud likte svært dårlig å bli oversett som årets trener, og meldte seg ut av trenerforeningen, skriver Romsdals Budstikke.

– I juryens begrunnelse berømmes Fagermo blant annet for å være «spontan-reflektert i sin kontakt med mediene», og jeg skal innrømme at jeg steilet da jeg leste det. Etter alle uttalelsene som gikk min og vår retning i fjorårssesongen, ble jeg voldsomt provosert av dette, sier Skullerud til avisen.

Den tidligere U21-landslagstreneren understreker at avgjørelsen ikke har noe med Fagermo å gjøre.

– Jeg har den største respekt for det arbeidet Dag-Eilev har gjort i Odd de siste årene. Dette handler overhodet ikke om Dag-Eilev Fagermo, men det forteller meg at trenerforeningen har et idealbilde av en eliteserietrener som skiller seg fundamentalt fra mitt, sier Skullerud.

Les mer:

Molde fyres opp av Dag Eilev Fagermo

Fagermo reagerer på at Semb valgte Molde

Populært