Brann med sesongens første seier

Branns Erik Huseklepp gestikulerer etter en stor sjanse i førstedivisjonskampen i fotball mellom FFK og Brann på Fredrikstad stadion i serieåpningen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix.
Branns Erik Huseklepp gestikulerer etter en stor sjanse i førstedivisjonskampen i fotball mellom FFK og Brann på Fredrikstad stadion i serieåpningen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix.

Alejandro Castro scoret i hjemmedebuten i 1.-divisjon da Brann slo Strømmen 2-0 i Bergen mandag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

1-0-scoringen kom 26 minutter ut i 1. omgang. Etter at Strømmen misbrukte to gode kontringsmuligheter, viste Brann fram et ordentlig angrep som ga uttelling. Kristoffer Larsen fant Amin Nouri som igjen fant hodet til Jakob Orlov med et innlegg. Svensken stusset videre til Alejandro Castro som enkelt satte ballen i mål.

Det var fortjent at Brann tok ledelsen, og 78 minutter ut i kampen kom kampens annen scoring. Kristoffer Larsen spilte pent fram Erik Huseklepp, og den tidligere landslagsspilleren feilet ikke alene med keeper.

Hjemmelaget tok med seg tre vel fortjente poeng og klatret til 4.-plass på tabellen med sine fire poeng.

Hødd har også fire poeng etter at det endte 1-1 hjemme mot Fredrikstad i den første kampen på nye Høddvoll. Karl Joakim Wrele sendte hjemmelaget i føringen allerede etter fire minutters spill, men det var fullt fortjent da Rafael Burgos utlignet til 1-1 tre minutter før full tid. Bortelaget hadde flest sjanser og kunne fort fått med seg alle poengene.

Personvernpolicy