Barcelona rotet vekk seieren

Lionel Messi og Neymar scoret for Barcelona, men det holdt ikke til seier mot Sevilla. Foto: NTB scanpix
Lionel Messi og Neymar scoret for Barcelona, men det holdt ikke til seier mot Sevilla. Foto: NTB scanpix

Barcelona ledet 2-0 etter en halvtime mot Sevilla, men endte opp med kun ett poeng etter en sterk sluttspurt fra vertene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Først skrudde Lionel Messi enkelt inn kampens første mål for Barcelona. Så økte Neymar ledelsen til 2-0 da han fikk fulltreff med et frispark over muren etter 31 minutter.

Da så det ut til at Barcelona skulle ta med seg full pott fra den tøffe bortekampen mot Sevilla. Men vertene hadde mer på lager. Éver Banega reduserte til 1-2 før pause med et lavt skudd som keeper Claudio Bravo var bortpå.

Utligningen kom seks minutter før full tid. Et utsøkt angrep endte med at Kévin Gameiro ble trillet fri, og på nesten åpent mål kunne han enkelt sette inn 2-2.

– Jeg synes vi var bedre enn dem i første omgang. Da spilte vi fin fotball. I annen omgang var det mye jevnere. Vi gjorde en feil, og den ble vi straffet hardt for, sa Barcelona-trener Luis Enrique.

Dermed er serieleder Barcelona nå bare to poeng foran Real Madrid, som enkelt slo Eibar med 3-0 tidligere lørdag.

Senere lørdag kunne Celta Vigo juble for en sterk 6-1-seier over Rayo Vallecano. Gjestene tok ledelsen ved Mauncho før ett minutt var spilt, men så handlet alt om Celta.

To mål hver av Joaquin Larrivey og Santi Mina gjorde at de ledet med hele 4-1 til pause. Etter hvilen noterte Mina seg for ytterligere to scoringer, slik at det endte med et pinlig resultat for Vallecano. (©NTB)

Personvernpolicy