Muhammad Ali vil ikke være spåmann

Muhammed Ali, som selv bokset mange store kamper, vil ikke spå noe om utfallet av kampen mellom Floyd Mayweather og Manny Pacquiao 2. mai. Foto: NTB scanpix.
Muhammed Ali, som selv bokset mange store kamper, vil ikke spå noe om utfallet av kampen mellom Floyd Mayweather og Manny Pacquiao 2. mai. Foto: NTB scanpix.

Bokselegenden Muhammad Ali gjør det klart at han verken heier på Floyd Mayweather eller Manny Pacquiao før 2. mai-kampen i Las Vegas.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den gamle kjempen, verdensmesteren i tungvektsboksing og menneskerettsaktivisten, vil ikke være noen spåmann, selv om det kunne virke slik for noen dager siden. Da gikk datteren hans, Rasheda ut på nettsiden til TMZ og sa følgende:

– Han (Ali) vet at Manny (Pacquiao) er en stor bokser, men han tenker like mye på hvordan har er utenfor ringen, en karismatisk person. Derfor holder pappa med Team Pacquiao fullt og helt.

Men slik er det visst likevel ikke, for i en melding på sitt eget nettsted, benekter Ali at han har noen favoritt.

Les også: Muhammad Ali til sykehus

Ingen favoritt

– Muhammad Ali ønsker begge bokserne lykke til i den forestående kampen, heter det i meldingen på Alis nettsted.

– Muhammad har aldri spådd utfallet av dette oppgjøret til noen, så det som er blitt publisert er verken feilsitering eller andres meninger. Det er rett og slett feil, hevdes det.

Det slås fast at Ali verken vil framstå som noen spåmann før 2. mai-kampen i Las Vegas eller ta noen av boksernes parti.

– At Ali skal ha valgt sin favoritt er ikke riktig, skriver folkene bak Muhammad Ali.

Les også: Brækhus overveldet etter proff-ja

Respekt

Det står på Alis nettsiden at den 73-årige bokseren, som har slitt med Parkinsons sykdom i mange år, har stor respekt for begge bokserne, og han er sikker på at det kommer til å bli en fantastisk og uforglemmelig kamp 2. mai.

Han skriver også at denne historiske kampen vil gjøre at det kan komme flere storkamper, og han legger ikke skjul på at han vil se kampen.

Likevel er det lite trolig at den gamle tungvektskjempen kommer til å sitte ringside på MGM Grand Garden Arena denne lørdagen i mai, for Ali har ikke vist seg på boksestevner på lang, lang tid. Det er derfor mest sannsynlig at han velger å gjøre som hundretusener, for ikke å si millioner av andre, å se kampen på TV via «pay-per-viuw».

Floyd Mayweather som er favoritt hos mange, står med 47 seirer og ingen tap, mens Pacquiao har 57 seirer og fem nederlag på sin rekordliste.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden