Meny

Rodgers fryktet sparken

Liverpool-manager Brendan Rodgers har snudd motgang til medgang. (Foto: Carl Recine / Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool-manager Brendan Rodgers innrømmer at han ikke ville blitt overrasket dersom han hadde fått sparken tidligere i sesongen.

Rodgers peker spesielt på 1-3-tapet for Crystal Palace i november. Etter den kampen innrømmet en presset Liverpool-manager at han måtte gjøre endringer for å redde lagets sesong og sin egen jobb.

– Etter Palace-kampen følte jeg at det ikke spilte noen rolle hvor mye støtte jeg hadde. Laget fungerte ikke, og sånn kunne det ikke fortsette, sier Rodgers til Sky Sports.

– Men jeg hadde ingen planer om å legge meg ned og dø. Jeg kjemper alltid for fotballivet mitt. Jeg elsker å være her, og jeg ønsker å ha suksess her, tilføyer han.

I 2009 ble Rodgers ansatt som manager i Reading. Den gleden skulle vise seg å bli kort.

– Jeg gikk til jobben med full støtte fra styreformannen, men fikk likevel bare 20 kamper, sier Rodgers, som fikk sparken som følge av svake resultater.

– Det jeg lærte, var at det ikke spiller noen rolle hvor mye støtte du har fra styrerommet og direktørene, så lenge resultatene uteblir, sier Liverpool-manageren.

Siden Crystal Palace-kampen i november i fjor har vinden snudd for Liverpool. Laget er ubeseiret i ligaen etter nyttår og er bare to poeng bak en mesterligaplass foran onsdagens møte med Burnley.

Populært