Johansen scoret i Celtic-seier

Stefan Johansen scoret for Celtic søndag. Foto: Russell Cheyne / Reuters / NTB scanpix

Ronny Deilas Celtic stanget lenge mot veggen hjemme mot Hamilton, men til slutt endte det i en komfortabel 4-0-seier.

Det første målet kom etter 56 minutters spill ved Kris Commons. Han hamret ballen i mål på volley fra fem meters hold etter god forarbeid av midtstopper Virgil van Dijk.

Åtte minutter senere kom Johansen på scoringslista da han satte en retur i mål fra kort hold.

Etter 78 minutter sørget den svenske spissen John Guidetti for 3-0 da han headet et innlegg i mål. Fire minutter etter scoret Commons sitt annet mål for kvelden, slik at det endte 4-0.

Dermed har Deilas mannskap vunnet sju kamper på rad i den skotske serien. Avstanden ned til tabelltoer Aberdeen er på tre poeng, men Celtic har også én kamp mindre spilt.