Arsenal fortsetter den gode trenden

Olivier Giroud scoret i 2-1-seieren mot Crystal Palace. Her jubler han for scoring mot Middlesbrough i FA-cupen. Foto: Dylan Martinez / Reuters / NTB scanpix

Med 2-1-seieren over Crystal Palace lørdag gikk Arsenal forbi Manchester United og overtok tredjeplassen på tabellen.

De tre poengene ble sikret i første omgang. Santi Cazorla satte inn kampens første mål allerede etter åtte minutter på straffespark.

På overtid i første omgang la Olivier Giroud på til 2-0 etter scoring på en retur.Giroud står nå med seks mål og tre målgivende pasninger i sine sju siste kamper for Arsenal.

På overtid reduserte Crystal Palace ved Glenn Murray, men det var for sent for Alan Pardews menn.

Pardew-skryt

Pardew har fått en meget god start som manager for Palace. Tre seirer på de fem siste kampene har sendt dem opp til 13.-plass på tabellen – hvor de også ble værende etter lørdagens tap.

– Fra start til mål hadde vi en plan om å true dem og gi dem liten tid. Vi var meget gode, men noen ganger kan dette spillet være grusomt, sa Pardew etter kampen.

– Prestasjonen til spillerne og fansen var eksemplarisk. Vi kunne ikke gjort noe mer, la han til.

– Som en cupkamp

Arsenal tok sin sjuende seier på de siste ni kampene i ligaen.

Manager Arsène Wenger omtalte Palace i gode ordelag etter kampen.

– Det handlet om å kjempe for seieren. Crystal palace gjorde det til en svært tøff kamp, og vi måtte grave dypt på en vanskelig bane mot et godt lag, så jeg er veldig fornøyd med seieren.

– Palace ga alt de hadde. Det var som en cupkamp, sa Wenger.

Neste kamp for Arsène Wenger og co. er på onsdag. Da kommer Monaco på besøk i mesterligaens åttedelsfinale.