Brækhus fortsatt uten ny kontrakt

Støtteapparatet rundt bokseren Cecilia Brækhus jobber fortsatt med å få på plass en ny avtale med Sauerland. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Støtteapparatet rundt bokseren Cecilia Brækhus jobber fortsatt med å få på plass en ny avtale med Sauerland. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Selv om Cecilie Brækhus' avtale med Team Sauerland gikk ut lørdag, stresser ikke boksedronningen med å forlenge med promotorselskapet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samtalene mellom partene har pågått en stund, men fortsatt har de ikke kommet til enighet.

– Målet er, og har hele tiden vært, å få på plass en avtale som er god for alle parter. Verken Sauerland eller vi har vært spesielt stresset på utløpsdatoen. Det viktigste er at en avtale, når den foreligger, har med seg alle elementer for de siste årene av Cecilias karriere, sier Brækhus-rådgiver og kommersiell manager Rune Brynhildsen til Nettavisen.

For Brækhus er det viktig å få på plass en avtale som forteller hvor mange kamper hun kan forvente å få. Verdensmesteren skal også ha et minstekrav om kontraktlengde.

– Siden Cecilia også pådro seg en skade (i forrige kamp), som gjør det vanskelig å bokse denne vinteren, har vi heller brukt tid på å se på alle scenarioer og elementer som må vurderes i en slik avtale. Den er spesielt omfattende siden den både omhandler kamper i utlandet og arrangementer i Norge, opplyser Brynhildsen.

Brækhus er ubeseiret som profesjonell bokser. Hun står med 27 seirer siden debuten i 2007. Bergenseren er tittelholder i weltervekt i fire ulike forbund (WBO, WBA, WBC og IBF).

Personvernpolicy