Digital nyhet under VM i Falun:

Få VM-oppdateringene i sanntid

Nå kan du følge hele ski-VM live på telefon eller nettbrett. Foto: VisitSweden.
Nå kan du følge hele ski-VM live på telefon eller nettbrett. Foto: VisitSweden.

Nå kan alle følge utøverne under ski-VM i Falun direkte i sporet – uansett hvor i verden man befinner seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når startskuddet for ski-VM i Falun går onsdag 18. februar, kan skientusiaster verden over kontinuerlig holde seg oppdatert via mobilen eller nettbrettet, heter det i en pressemelding fra VisitSweden. For første gang i VM-sammenheng lanseres to offisielle apper med en rekke funksjoner «som gjør VM-opplevelsen enda bedre».

De to offisielle VM-appene, Live Results Falun2015 og Live Arena Falun2015, er tilgjengelige for nedlasting til smarttelefoner og nettbrett, og basert på en ny plattformsløsning fra Ericsson. Via appene får man tilgang til liveoppdateringer hele mesterskapet igjennom.

– Vi har hatt som mål å tilby noe ekstra når det gjelder den digitale opplevelsen. Derfor har vi sammen med Ericsson, Tension Graphics og Triona AB utviklet to unike apper skreddersydd for skientusiastene, sier Kent Lövgren, markedssjef for Falun2015 i pressemeldingen.

Les også: Northug går for medaljen han mangler

Få maksimalt ut av Falun-oppholdet

Live Results Falun2015 er et verktøy for dem som besøker VM-byen. Appen inneholder blant annet kart og fullt program over konkurransene og andre høydepunkter under mesterskapet, og byr også på informasjon om alle utøverne og oppdaterte resultater i «sanntid». Lokal informasjon om trafikk, transport og værmeldinger følger også med.

Live Results Falun2015 er tilgjengelig for iOS, Android og Windows-telefoner.

Les også: Bjørgen: – Jeg er en av sprintfavorittene

Følg VM hjemmefra

Live Arena Falun2015 gir brukeren mulighet til å ta del i skirennene hjemmefra, og man kan følge utøverne direkte i sporet via et interaktivt 3D-kart. Appen er utviklet for flater med 3D-teknologi og tilbyr flere interaktive funksjoner og unikt VM-innhold.

Live Arena Falun2015 er tilgjengelig for iOS.

Personvernpolicy