Meny

Nytt Zucca-poeng i Rangers-tap

Mats Zuccarello ordnet med assist for New York Rangers. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dallas Stars slo New York Rangers 3-2 på overtid natt til mandag norsk tid. Mats Zuccarello noterte seg med poeng for femte kamp på rad.

Nordmannen var nest sist på pucken da Chris Kreider utlignet til 2-2 halvannet minutt før full tid og dermed sikret spilling på overtid. Men bare ett minutt og to sekunder ut i forlengelsen satte Ales Hemsky pucken i mål for Dallas Stars.

– Ett poeng er bedre enn null, men to er bedre enn ett. Vi vil alltid ha to poeng. Bare se på tabellen, så skjønner du hvorfor hvert poeng er viktig, sa Rangers' Kevin Hayes etter kampen.

Med søndagens assist har Zuccarello notert seg for målpoeng for Rangers i fem kamper på rad, skriver VG. Nordmannen fikk 20 minutter og 44 sekunders spilletid.

Bakgrunn: Rangers-treneren vil beholde Zuccarello |

Skudd

Kampen startet imidlertid med en målløs periode i Madison Square Garden. Kort tid ut i annen periode tok Dallas ledelsen ved Jason Spezza, men Rangers slo tilbake ved Carl Hagelin et drøyt kvarter ut i perioden. Med sin scoring, sørget likevel Erik Cole for at gjestene gikk i garderoben med 2-1-ledelse før tredje periode.

I den siste ordinære perioden var vertene helt overlegne. Med hele 20-2 i skuddstatistikken var det helt fortjent da Kreider utlignet på pasning fra Zuccarello.

– Stars var veldig gode, og vi skal ikke ta noe bort fra dem, men vi hadde åpenbart noen spillere som ikke viste sin beste side på isen i dag, sa Rangers-trener Alain Vigneault.

Les også: Zuccarello ble straffehelt

Bortekamper

Lørdag tapte New York-laget også 3-2, da mot Nashville Predators.

Nå venter fire bortekamper for Rangers, med Toronto Maple Leafs som første hinder. Deretter venter Colorado Avalanche, Arizona Coyotes og New York Islanders i tur og orden fram til neste mandag.

Populært