Meny

Første Zucca-scoring på elleve kamper

Mats Zuccarello hadde både mål og en målgivende pasning da New York Rangers slo Florida Panthers 6-3 hjemme i Madison Square Garden mandag kveld. Her jubler han sammen med målscorer Kevin Hayes og Chris Kreider. Foto: Adam Hunger-USA TODAY Sports / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello var endelig tilbake i målprotokollen da New York Rangers slo Florida Panthers 6-3 mandag kveld.

Nordmannen var også nest sist på pucken da Rangers tok ledelsen 2-1 snaue tre minutter ut i midtperioden.

Fem minutter før slutt snek han seg inn foran mål og vippet pucken opp i nettaket bak gjestenes Roberto Luongo til øredøvende jubel. Hjemmefansen i Madison Square Garden hyllet nordmannen ved å rope «Zucc, Zucc».

Zuccarello har nå åtte mål og 18 målgivende pasninger på 46 kamper i grunnspillet denne sesongen, men målet mot Panthers var kun hans andre på de 21 siste kampene. Seieren var Rangers' andre på rad.

– Jeg er mer en tilrettelegger, så jeg bryr meg egentlig ikke om hvem som scorer. Men jeg kan jo føle presset fra dere (mediene) og alle rundt, så jeg vil jo selvsagt score flere. Det er fint å få et mål nå og da, sa Zuccarello ifølge Rangers' hjemmeside.

30 Nash-mål

Aleksander Barkov sendte gjestene i ledelsen allerede fire minutter ut i åpningsperioden, men Rangers' suverene poengkonge Rick Nash sørget for balanse i regnskapet noen minutter senere. Scoringen var canadierens 30. denne sesongen.

– Det er en fint å ha nådd 30 mål. Det viser hvor gode lagkameratene min er. Personlig suksess kommer alltid etter godt spill av laget, sa 30-åringen.

Med Nash' scoring sto det 3-3 før siste periode, men så sa Rangers takk for følget.

Snudde kampen

Først sørget Dan Boyle for 4-3, før Mats Zuccarello la på til 5-3 fire minutter før full tid. Rick Nash satte deretter sitt andre mål for kvelden. Da hadde Carl Hagelin allerede feilet på straffeslag.

– Vi fant en måte å komme tilbake på, og det kjennetegner gode lag. Gode lag vinner på en middels dag, så vi får bare bokføre seieren og være fornøyd med det, sa Zuccarello.

Til tross for nordmannens to poeng, endte han med minus 1 i pluss-/minusstatistikken.

Onsdag kommer Boston Bruins på besøk til Madison Square Garden.

Populært