Meny

Schürrle ut, Cuadrado inn for Chelsea

Bilder: TV 2

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea solgte mandag den tyske landslagsspilleren André Schürrle til Wolfsburg. Han ble kort etter erstattet av Fiorentina-vingen Juan Cuadrado.

Bekreftelsen på Schürrle-overgangen kom via Wolfsburgs Twitter-konto tidlig mandag kveld. Han har angivelig signert for fire og et halvt år med Bundesliga-klubben.

Ingen av klubbene har opplyst noen overgangssum for tyskeren, men flere medier melder at det dreier seg om rundt 30 millioner euro (260 millioner kroner).

Omtrent det samme skal Cuadrado, kantspilleren som imponerte stort for Colombia under fjorårets fotball-VM, ha kostet Chelsea. Som en del av avtalen går Mohamed Salah på lån til Fiorentina for resten av sesongen.

– En drøm

26-årige Cuadrado har i likhet med Schürrle forpliktet seg til sin nye klubb til sommeren 2019.

– Jeg er veldig glad og takknemlig over denne muligheten. Dette er en stor klubb, og for å være ærlig er det som en drøm å komme til Chelsea-familien og vite at manageren tror på meg, sier Cuadrado til Chelseas nettsted.

I London-klubben vil Cuadrado få tøff kamp om spilletid av stjerner som Eden Hazard, Oscar, Cesc Fàbregas og Willian. For Schürrles del ble det vanskelig å skaffe seg plass i José Mourinhos lag etter overgangen fra Leverkusen i 2013.

Populært