Meny

Walters med hattrick i Stoke-seier

Jonathan Walters kunne juble for scoringer tre ganger mot QPR. Dermed er Walters oppe i sju Premier League-mål denne sesongen. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre scoringer fra Stokes Jonathan Walters gjør at Queens Park Rangers' elendige borteform vedvarer. Laget har nå tapt 11 av 11 bortekamper i årets Premier League.

Den smått sensasjonelle, og begredelige, statistikken ser ikke ut til å ha noe bunnpunkt for Harry Redknapps menn. Ifølge Opta er QPR det første laget siden 1953/54-sesongen som taper sine 11 første bortekamper i den engelske toppdivisjonen. Den gang var det Liverpool som sto for bedriften.

Lørdag var det Jonathan Walters som i egen person sørget for å forlenge QPRs tapsrekke. Stoke-spissen gjorde både 1-0 og 2-0, før Niko Kranjcar sørget for ny spenning med å redusere like før pause.

Samme Walters feiet imidlertid all tvil til side da han i det 92. minutt fullførte sitt hattrick og sørget for 3-1-seier til Stoke. Dermed er Stoke nummer ni i Premier League, mens QPR kun har Leicester under seg på tabellen.

Les også: Chelsea for sterke for Stoke

Kane-dobbel

Det som etter hvert er blitt Tottenhams superduo, fortsatte å imponere da Spurs slo West Bromwich på bortebane. Først skrudde Christian Eriksen elegant inn et frispark i kampens åpningsminutter, før Harry Kane doblet ledelsen etter at kvarteret var spilt.

Da 63 minutter var spilt var duoen frampå igjen. Eriksen skaffet straffe, Kane ekspederte den i mål, og vips var kampen avgjort med 3-0 til bortelaget.

Dermed ligger Tottenham på 5.-plass og henger godt med i kampen om mesterligaspill. West Bromwich er nummer 15.

Les også: Liverpool brøt tapsrekken mot Stoke

Defoe-mål i Sunderland

I London tok Crystal Palace imot tabellnabo Everton. Det oppgjøret ble avgjort allerede etter to minutter da Romelu Lukaku scoret kampens eneste mål. Med seieren skaffet Everton på 12.-plass seg en luke på tre poeng ned til Palace på plassen bak.

Etter tre strake tap, og fem kamper uten seier, klarte endelig Sunderland å ta tre poeng lørdag. Connor Wickham gjorde kampens første mål da Burnley ble slått 2-0, men det var en gammel Premier League-kjenning som skulle punktere oppgjøret.

Nyankomne Jermain Defoe doblet nemlig ledelsen i det 35. minutt, og med sitt første mål for Sunderland sikret han hjemmelaget en kjærkommen seier. Dermed får Sunderland et lite pusterom til bunnstriden fra sin 14.-plass, mens Burnley står med begge bein plantet i sumpen på 17.-plass, kun ett poeng over streken.

Populært