Bradford med enorm snuoperasjon mot Chelsea

César Azpilicueta (til venstre) og Ramires i duell med Bradfords Jon Stead. Bradford vant til slutt oppgjøret 4-2. Foto: Stefan Wemuth / Reuters / NTB scanpix.

Bradford fra nivå tre lå under 0-2, men snudde kampen og vant 4-2 mot Chelsea i FA-cupens fjerde runde lørdag.

Andy Halliday scoret det avgjørende målet da han gjorde 3-2 etter 81 minutter – en scoring som så ut til å bli kampens siste. Mark Yeates fastsatte resultatet på overtid.

Chelsea gjorde hele ni endringer på laget før kampen. Likevel gikk de blåkledde oppskriftsmessig opp i 1-0 og 2-0. Målscorere var Gary Cahill og Ramires.

Før pause reduserte Jon Stead til 1-2, men få hadde trodd at det skulle bli mer enn et trøstemål.

Etter hvilen byttet José Mourinho inn Willian, Eden Hazard og Cesc Fàbregas, men til ingen nytte.

Filipe Morais utlignet til 2-2 med et kvarter igjen på klokka, før Halliday og Yeates avgjorde kampen til gjestenes fordel på en dag med mange store overraskelser i FA-cupen.

Bradford vant borte mot Chelsea for første gang siden 1912.