Meny

Carlsen øyner turneringsseier

Carlsen øyner turneringsseier

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Magnus Carlsen med svarte brikker spilte remis mot kineseren Ding Liren i den internasjonale storturneringen i Nederland lørdag.

Høyst trolig er Carlsen i tet med et halvt poeng på Anish Giri foran søndagens avslutningskamp i turneringen mot kroaten Ivan Saric.

Den regjerende verdensmester Carlsen har 8,5 poeng. Giri vil trolig ha 8 poeng etter lørdagens partier.

Lørdag var Magnus Carlsen bare måtelig fornøyd med egen innsats. Carlsen i svart så ut til å klare en remis nokså kontrollert.

Les også: Carlsen spilte remis mot Vachier-Lagrave

– Noen dager føler man seg ikke bra, og derfor er man på defensiven. Andre dager er man bare ikke tent, og i dag var jeg ikke helt på. Remis er helt fint. Da beholder jeg ledelsen inn mot den siste dagen og har sjansen til å vinne, sa Carlsen til TV 2.

– Det ser bra ut. Riktignok tapte jeg mot Saric i OL, men det var med svart. Denne gangen har jeg gode forhåpninger. Alt ligger i mine egne hender, og det ser ut som om dette skal gå veien, sa en klar Carlsen til TV 2.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus