Ydmykende uavgjort for United i cupen

Cambridge Uniteds Josh Coulson fortviler etter at han bommet på en stor sjanse mot Manchester United i cupen fredag kveld. Foto: Andrew Winning / Reuters / NTB scanpix.

Manchester United må ha omkamp på Old Trafford for å ta seg videre i FA-cupen etter skuffende 0-0 borte mot Cambridge i 4. rundekampen fredag kveld.

Cambridge-spillerne jublet for at de klarte å sikre seg en ny kamp på «Drømmenes teater».

Det er ikke så rart.

Cambridge rykket opp til engelsk 2. divisjon sist sesong, og da snakker vi om det laveste profesjonelle nivået i engelsk fotball. Der ligger de på 12.-plass etter vel halvspilt serie.

Stolt

I fredagens kamp forsvarte Cambridge seg til terningkast 6 på hjemmebane, og i tillegg hadde de kampens beste sjanse før pause. Dessverre for Cambridge gikk headingen til Josh Colson over mål.

– Jeg er ekstremt stolt over hver og en av mine spillere. Vi sto opp og kjempet gjennom hele kampen, sa Cambridge-manager Richard Money.

Manchester United hadde kun halvsjanser før pause. I 2. omgang var Radamel Falcao nær scoring, men heller ikke han lyktes i å overliste Cambridge-keeper Chris Dunn.

Videre

Manchester United stilte uten for eksempel Wayne Rooney, og Robin van Persie ble hvilt helt til det 87. minutt.

– Det er klart at det er frustrerende. Vi er ikke slått ut av cupen. Det er det viktigste, sa Manchester Uniteds manager Louis van Gaal.

Laget til van Gaal røk ut av ligacupen allerede i august da det ble tap for 1.-divisjonsklubben Milton Keynes Dons.

Manchester United har vunnet FA-cupen 11 ganger, og det skal vel mye til for at de dummer seg i returmøtet på eget gress.